Mermer

Vratza

Mermer simpatik dhe delikat, Vratza është një deklaratë e pastërtisë dhe neutralitetit nga Natyra për të theksuar me finesë elementet tuaja të dekorimit të brendshëm.
Mermeri Vratza ka një uniformitet të madh estetik, si në ngjyrë ashtu edhe në model së bashku me karakteristikat e tij fizike. Është një gur qetësues me ngjyrat e tij të ngrohta krem, që variojnë midis toneve të fildishtë të hapur dhe ngjyrë bezhë natyrale.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para