Transport dhe Montim

Ju rekomandojmë ekspertët tanë më të mirë për montim të produkteve tona

Të punësuarit tanë kanë trajnimet e duhura rreth produkteve, trajnime teknike në lidhje me prerjen me pajisjet e duhura, si dhe montim profesional të tyre.
Produktet e prera paketohen në mënyrë të personalizuar që të transportohen në kushtet më të mira.