Gur Dekorativ

Shkathtësia e mozaikut me ndjesinë autentike të gurit.

Pllakat e mozaikut prej guri natyror janë perfekte për të krijuar mure me tipare mahnitëse në shtëpinë tuaj. Qoftë një oxhak lukrativ ose një theks delikat në pllakat e murit të banjës apo dhomës tuaj gama jonë e pllakave dekorative dhe mozaike do të kujdeset për të gjitha hapësirat tuaja.

Të përshtatshëm për dekorimet më avangarde, Gurët Dekorativ dinë gjithashtu të shkrihen në një univers urban dhe dinamik me një frymë kontrasti. Formësimi natyral i jep Gurit Dekorativ linja dhe tekstura të pafundme dhe të mahnitshme. Kështu, Gurët Dekorativ mund të perfeksionojnë një hapësirë me thjeshtësi dhe madhështi.

Ne ju ofrojmë gamën tonë të Gurit Dekorativ për të përmirësuar sipërfaqet tuaja të brendshme dhe të jashtme. Zbuloni këtu produktet tona të variacioneve të ngjyrave dhe formave të ndryshme.

REKA GRANIT Natural Stone