Prerje dhe Formësim

Punëtoria jonë i përgjigjet çdo kërkese tuaj

Ne ju ofrojmë shërbimet e prerjes dhe formësimit për t’i bërë pjesët e produkteve sipas nevojave tuaja.
Punëtoria jonë është e pajisur me makineri digjitale të gjeneratës së fundit dhe personel të kualifikuar për të përpunuar gurin sipas porosisë.
Arti i punimit të gurit me shërbime si: prerje të drejta, komplekse, shpime, punime skajesh, prodhim tavolinash…
Ekspertët nga kompania jonë janë aty për t’ju mbështetur në studimin e projektit tuaj. Ata mbështeten nga një zyrë projektimi në vendin e punëtorisë.