Këshilla profesionale

Showroom dhe zbatim i produkteve

Në showroomin tonë mund të përzgjidhni të gjitha monstrat e produkteve që posedojmë.
Duke qenë se çdo projekt është specifik, ekipi i Reka Granit, ju asiston në zgjedhjen e metodës më të mirë të instalimit dhe produkteve më të përshtatshme të instalimit.
Ekspertët tanë do të jenë në gjendje t’u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja dhe kërkesave për koston në çast.