Breccia Sarda

Mermer

Breccia Sarda

Mermeri Breccia Sarda është një gur natyral bezhë me vena unike. Ky gur elegant dhe i rafinuar është i përsosur për dizajne të brendshme dhe të jashtme. Ngjyra e tij bezhë e lehtë me venat e errëta në sipërfaqen e saj nuk e bën atë gjë tjetër veçse një tërheqje absolute të vëmendjes.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para