Bianco Gioia

Mermer

Bianco Gioia

Bianco Gioia është një mermer klasik i bardhë i sofistikuar italian me vena dhe njolla të buta gri. Me finiturë të lëmuar, Bianco Gioia është i përshtatshëm për një sërë aplikimesh, duke përfshirë mobilieritë, muret e kuzhinës dhe banjos si dhe dyshemetë.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para