Mermer

Kavala

Mermeri Kavala është një lloj mermeri gjysëm i bardhë që nxirret në Kavala, Greqinë Veriore. Ngjyra e tij është e bardhë me damarë të thellë të zeza dhe klasifikohet si mermer gjysmë i bardhë.

Mermeri i Kavalës është ideal për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para