Quartz

Visendra

Visendra ka një nuancë të thjeshtë ngjyrë kremi që do të neutralizojë ngjyrat e forta të mobiljeve të kuzhinës. Është shumë i përshtatshëm për tavolina në kuzhina me dru të errët ose natyral.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së