Quartz

Admira

Ky lloj guri mermeri dhe graniti vjen në ngjyrë gri, dhe është ideal për përdorim në kuzhinë dhe banjë. I jep një pamje të përzemërt hapësirës suaj duke e bërë ambientin të qetë dhe të relaksuar. Mund të fshihet lehtësisht çdo njollë e ashpër mbi të.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së