Viscon White

Granit

Viscon White

Graniti Viscon White është i shkëlqyeshëm për ngjyra të kundërta, duke i shtuar ngrohtësi pamjes së shtëpisë tuaj. Shkëlqimi i freskët dhe tonet e pastra të bardha do ta bëjnë më të lehtë arritjen deri tek dizajni i përsosur që kërkoni.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para