Titanium Gold

Granit

Titanium Gold

Graniti i Titanium Gold shkëlqen me lëvizjet e bukura. Ky gur natyral shfaq ngjyrat lëvizëse: krem/bezhë, ari, gri dhe e zeza duke u ndërlidhur së bashku për një rezultat elegant. I përshtatshëm për kuzhina, banjo, dysheme, mure dhe pllaka, është gjithashtu i lëmuar për të përmbushur nevojat e sotme të jetesës bashkëkohore.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para