Star Galaxy

Granit

Star Galaxy

Graniti Star Galaxy është një zgjedhje perfekte nëse dëshironi diçka pak më ndryshe nga granitet e zeza absolute. Me origjinë nga India, graniti Star Galaxy është i ngjashëm në pamje me granitin e zi, megjithatë ai përmban gjithashtu njolla ari dhe bakri të ngulitura thellë brenda gurit për të dhënë një efekt dramatik që të kujton qiellin e natës. Si granit, ky gur i veçantë është shumë e qëndrueshëm dhe shkëlqen nga çdo kënd. Ideal për të shtuar një pamje të freskët në kuzhinën tuaj ekzistuese dhe po aq i përshtatshëm për stilet moderne dhe tradicionale të kuzhinës.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para