Shivakashi

Granit

Shivakashi

Graniti Shivakashi ka një bazë kremi, me hije gri, rozë dhe të kuqe. Gjithashtu duke përvetësuar disa njolla të zeza, ky granit neutral mund të përputhet me çdo element me ngjyrë. Ai do të mbështes shumicën e skemave të dizajnit dhe ngjyrave, duke shtuar një elegancë dhe përjetësi në iteriorin tuaj.
Pavarësisht se ku vendosni ta montoni, ky granit i këndshëm estetikisht do të ndryshojë hapësirën tuaj për mirë.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para