Rosa Porrino

Granit

Rosa Beta

Imagjinoni një kanavas me ngjyra dhe nuanca intensive dhe keni një përshkrim të përsosur për Granitin Rosa Porrino me finiturë të lëmuar.

Bukuria e pakrahasueshme e këtij guri natyror ofrohet nga ngjyrat e tij kryesore, roza e lyer me të zezën, grinë dhe të bardhën. Fortësia e këtij materiali plotëson pamjen e tij; prandaj, produkti është i popullarizuar si për zonat publike ashtu edhe për ato të banuara. Materiali rekomandohet për projektin e dekorimit të banjës, por edhe për kuzhinën, dhomën e ndenjes, zyrën dhe rrugëkalimet. Në projektet e dekorimit të jashtëm, Graniti Rosa Porrino mund të përdoret për veshjen e fasadave të ndërtesave, gardheve, bazave të shtëpisë dhe kornizave të ndryshme. Pavarësisht nga projekti i dekorimit, graniti Rosa Porrino ofron qëndrueshmëri, duke përcjellë një ambient qetësie dhe sigurie.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para