Granit

Rosa Beta

Graniti Rosa Beta është një nga materialet më të njohura në industrinë e gurit natyror për shkak të nivelit të lartë të karakteristikave dhe çmimit të tij konkurrues. Është një granit me origjinë italiane dhe nxirret nga guroret e Sardenjës, prandaj ndonjëherë quhet edhe rosa sardo beta.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para