Royal Black

Granit

Royal Black

Royal Black është një granit i bukur me një nuancë të zezë. Ky gur është veçanërisht i mirë për ndërtim, tavolina, mozaik, gurë peizazhi, monumente, shkallë, pllaka shtrimi dhe dizajne të tjera të projektimit.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para