Prada Gold

Granit

Prada Gold

Një granit i bukur ari me një valë dramatike të zezë të errët që kalon nëpër të.

Graniti Prada Gold është një zgjedhje e shkëlqyeshme për tavolinat e kuzhinës dhe banjat pasi ato janë jashtëzakonisht të vështira për t’u veshur, rezistente ndaj nxehtësisë dhe pasi i mbyllim, nuk janë poroze.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para