Multicolour Red

Granit

Multicolour Red

Përzierje e shkëlqyer e kombinimeve të ngjyrave me të kuqen që dominon. Ngjyra e kuqe ndryshon nga drita në errësirë me një lëvizje unike karakteristike kaltër të çelur. Kombinimi i përgjithshëm i ngjyrave krijon një ndjenjë të ngrohtë dhe romantike. Një gur me kaq shumë lëvizje duhet të konsiderohet përshtatja me të. Ngjyra do të ndryshojë në varësi të pllakës së granitit që do të përdoret.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para