Juparana Colombo

Granit

Juparana Colombo

Juparana Colombo është një granit i bukur dhe ekzotik me vena të zeza të forta, rrotullime të kuqërremta dhe njolla bordo, pjeshke dhe krem. Nëse jeni duke kërkuar për një material që është me të vërtetë unik, graniti Juparana Colombo mund të jetë pikërisht ai që kërkoni. Ky gur natyral fantastik do të duket i shkëlqyeshëm si pjesa e sipërme e tavolinës së gatimit të kuzhinës, llavaboja e banjës, ballin e kuzhinës ose sipërfaqe tjetër të shtëpisë.
Përveç pamjes së tij me cilësi të lartë, graniti Juparana Colombo është gjithashtu shumë i qëndrueshëm.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para