Ivory Fantasy

Granit

Ivory Fantasy

Ivory Fantasy është granit me bazë krem, me nuanca gri të lehta dhe rozë, të shoqëruara me disa pika të zeza. Natyral dhe unik, ky gur me të dyja karakteristikat shton elegancën dhe përjetësinë në brendësinë tuaj. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të përmirësoni një kuzhinë, banjë apo ndonjë vend tjetër, ky granit premton të dallohet në mënyrë delikate.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para