Quartz

Sima

Produkti Sima, i cili kombinon strukturën e fortë dhe të qëndrueshme të kuarcit natyral me teknologjinë e lartë, është ndër preferencat kryesore të atyre që duan të bëjnë diferencën në kuzhinë, banjë dhe në të gjitha hapësirat e tjera të banimit. Është një produkt i dizajnuar me ngjyra të çelura dhe mund të përdoret me qetësi në ambiente të ndryshme banimi ku dëshironi të reflektoni natyralitetin e mermerit falë strukturës së tij me damarë.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së