Quartz

Sadira

Ky produkt, i cili do të jetë i preferuari i atyre që nuk mund të heqin dorë nga dinjiteti i ngjyrës së zezë, do të jetë një zgjedhje jashtëzakonisht e duhur për të imituar harmoninë e të bardhës me të zezën në shtëpinë tuaj. Falë strukturës së tij me damarë të bardhë në të zezë, ju mund të shtoni një ndryshim në hapësirat tuaja të banimit të dizajnuara me ngjyra të thjeshta dhe të lehta që të kujtojnë çiltërsinë dhe shkëlqimin e yjeve në errësirën e natës.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së