Quartz

Daisy

Kjo linjë e produkteve të mermerit të bardhë përmban lëndë të përziera që përbëhen nga shtresa shkëmbi të përziera me pluhur, bojëra dhe ngjitës. Është një material i parapërgatitur i përbërë nga copëza mermeri të lidhura të gjitha së bashku me pigmente të veçanta. I prodhuar me impiante të teknologjisë së fundit të vakumit, përdoret për të realizuar pllaka, shkallë dhe veshje muri për përdorim të brendshëm.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së