Quartz

Rugiada

Ofrojmë mermer të bukur Rugiada, i cili është mes materialeve më të përdorura për banaket e kuzhinës, ka një strukturë dhe ngjyrë që mund t’a përdorni kudo në hapësirën tuaj të jetesës me pamjen e tij unike dhe në modë. Rugiada do të harmonizohet shumë mirë me orenditë me ngjyra të çelura. Ngjyra e gjelbërt me një ton të errët ofron një pamje jashtëzakonisht mahnitëse dhe artistike.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së