Quartz

Mivera

Quartzi Minerva kombinon ngjyrën delikate gri me të bardhë, me damarë, për të krijuar një dekor jashtëzakonisht unik dhe të mrekullueshëm, duke sjellë sofistikim në çdo kuzhinë.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së