Lusida Black

Quartz

Lusida Black

Ky produkt mermeri, ku mund të krijoni një pamje jashtëzakonisht elegante me dollapë me ngjyra të çelura në tavanet e banjës dhe kuzhinës, do t’ju lejojë të krijoni një atmosferë të ndritshme falë substancave pasqyruese të pranishme në të. Është shpesh i zgjedhur për të përvetësuar një pamje dinjitoze në ambiente me një dizajn të thjeshtë dhe minimal.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së