Lusetia White

Quartz

Lusetia White

Lusetia White është jashtëzakonisht rezistent ndaj njollave të shkaktuara nga shumë produkte si çaji, kafeja, limoni, uthulla, lëngjet e frutave ose produktet e make-up-it falë strukturës së tij të padepërtueshëm. Për këtë fakt, është mes produkteve tona më të preferuara në tavolinat e kuzhinës dhe banjës. Kjo ju lejon të krijoni një atmosferë të gjerë me pamjen e tij shkëlqyese dhe ngjyrën e bardhë të fituar nga grimcat pasqyruese.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së