Quartz

Aymina

Pllaka e mermerit Aymina është një substancë jashtëzakonisht e dendur dhe nuk gdhendet kur ekspozohet ndaj ushqimeve acidike, duke e krijuar atë një opsion shpesh të përdorur për banaket e kuzhinës ose banjës, veçanërisht për ata që janë në kërkim të një graniti alternativ ndaj atij karakteristik.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së