Quartz

Caramela

Mermeri Caramela është mermer ngjyrë bezhë i prodhuar në Burdur të Turqisë. Ky mermer mund t’i rezistojë çdo njolle të ashpër dhe është rezistent ndaj nxehtësisë. Por ne ju rekomandojmë që t’a pastroni sipërfaqen më shpesh për t’ja ruajtur pamjen fillestare. Funksionon më së miri për përdorim në kuzhinë dhe banjë.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së