Giallo Santa Cecilia

Granit

Giallo Santa Cecilia

Një granit me kokërra mesatare dhe të trashë që ka një variacion të ngushtë në ngjyrë dhe në nyje. Paleta e ngjyrave përfshin ngjyrë bezhë, kafe, ari dhe kafe me thekse argjendi.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para