Absolute Black

Granit

Absolute Black

Graniti Absolute Black është një granit i fortë i zi nga India që ka ngjyrë dhe cilësi shumë të qëndrueshme. Absolute Black rekomandohet për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm për të krijuar tavane të bukura graniti, dysheme, veçori arkitekturore dhe veshje të jashtme.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para