Granit

G664

Graniti G664 është një lloj graniti me mjegull rozë-kafe-vjollcë, i nxjerrë në Kinë. Ky gur është veçanërisht i mirë për aplikime brenda dhe jashtë për mure dhe dysheme, monumente, tavane, mozaik, shatërvanë, mbulim pishinash dhe muresh, shkallë, pragje dritaresh dhe dizajne të tjera projektimi.

Graniti G664 është gjithashtu një material shumë i popullarizuar dhe i përdorur gjerësisht si gur shtrimi.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para