Emerald Pearl

Granit

Emerald Pearl

Graniti Emerald Pearl është një gur shumë i fortë dhe është ideal për përdorime të ndryshme. Ai përmban ngjyrë bazë të zezë me nuanca të gjelbër emerald kudo, perfekte nëse keni nevojë për diçka pak më ndryshe nga tavolina pastër e zezë. Ky granit vezullues mund të plotësojë pothuajse çdo kombinim stili dhe ngjyrash, duke përfshirë dollapët e kuzhinës me shkëlqim të lartë modern të bardhë dhe krem, si dhe dollapët me nuanca të ndryshme të drurit të lisit.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para