Blue Pearl

Granit

Blue Pearl

Blue Pearl është një granit i veçantë me ngjyrë të kaltër të thellë. I dallueshëm dhe i rrallë në pamje, shfaqja e nuancave të kaltërta të lehta dhe të errëta në të gjithë sipërfaqen e tij mundëson një pjesë moderne dhe me stil. Gjithashtu duke përvetësuar disa njolla të mëdha me perla, i jepet një shkëlqim brendësisë suaj nga efektet e tij reflektuese. Graniti Blue Pearl është shumë i dekoruar, duke shtuar thellësinë dhe bukurinë në çdo interior.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para