Black Forest

Granit

Black Forest

Graniti Black Forest është granit me ngjyrë të zezë që nxirret në rajonin jugor të Indisë. Ky granit paraqitet me damarë me ngjyrë të bardhë në sfond të zi. Black Forest është i njohur për shkëlqimin dhe bukurinë e tij të përjetshme.

Black Forest e ka marë emrin e tij nga struktura e tij e veçantë, që të kujton një pemë të vjetër në mal. Për shkak të modelit të pazakontë natyror dhe ngjyrës së granitit, Forest Black është i njohur për dekorimin e brendshëm dhe dizajnin e mobiljeve.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para