Quartz

Cordelia

Cordelia është një Quartz shumë i padepërtueshëm dhe nuk gdhendet kur ekspozohet ndaj ushqimeve acidike, duke e krijuar atë një opsion shpesh të përdorur për banakët, veçanërisht për ata që kërkojnë një ndryshim nga punimet tipike të gurit.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së