Colonial White

Granit

Colonial White

Graniti Colonial White ka një prekje gri të zbehtë, të përzier me nuancën e argjendit dhe njollave të zeza. Ky granit i qëndrueshëm rekomandohet për projekte të brendshme dhe të jashtme. Colonial White si granit i gjithanshëm është jashtëzakonisht i përshtatshëm për tavane dhe dysheme në projekte komerciale dhe rezidenciale. Graniti Colonial White mund të instalohet në tavolinat e kuzhinës, pjesën e sipërme të banjës, oxhakun, muret e dushit, dyshemetë dhe veshjen e jashtme.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Pas
Para