Quartz

Chantra

Produkti ynë prej mermeri Chantra, i cili sjell tonin e lehtë të ngjyrës gri në shtëpinë tuaj, është mes zgjedhjeve tona të arsyeshme për ata që dëshirojnë të gjenerojnë zbukurime të ndryshme kuzhine me pamjen e tij elegante dhe të thjeshtë. Ju mund të sillni përsosmëri dhe stil në shtëpinë tuaj, ashtu si i gjithë koleksioni ynë tjetër, me produktin tonë, ku mund të arrini një harmoni të madhe me dollapët me ngjyra të çelura ose me shumë ngjyra në pastel tekstura.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së