Lusida Grey

Quartz

Lusida Grey

Lusida Grey, një nga produktet tona të cilësisë së lartë, është një produkt ideal për të bërë diferencën në banakët e kuzhinës tuaj, pasi përmban nuanca gri. Ky produkt, i cili preferohet shpesh në banakët e kuzhinës për shkak të strukturës së tij higjienike që nuk lejon riprodhimin e mikroorganizmave në të, siguron një harmoni të këndshme me dollapët e kuzhinës me ngjyra të çelura.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së