Gur Dekorativ

Onyx

Pllakat e mozaikut prezantojnë një element dizajni si asnjë tjetër dhe i japin dhomës tuaj një ndjenjë të pasurisë që gurët e tjerë nuk munden. Çdo gur zgjidhet me dorë dhe renditet sipas ngjyrës, madhësisë dhe trashësisë dhe më pas ndërthuren së bashku. Rezultati i përfunduar është një efekt i mrekullueshëm mozaiku. Çdo mozaik është unik me venat e ngjyrosura që ndodhin natyrshëm, por të gjitha rrjedhin së bashku në harmoni vizuale. Pllakat e mozaikut janë perfekte për shumë aplikime të ndryshme.

Karakteristikat e produktit
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit
Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së