GRANIT

Kombinimi mes luksit dhe minimalizmit

Ngjyrat e granitit përshkruhen me shumë fjalë. Por vetëm një i kap ato me saktësi: madhështore. Qofshin të rrotulluara apo me pika, të shkëlqyera apo neutrale, ngjyrat e granitit janë madhështore.
Zbuloni gamën e Granitit

Mermer

Bukuria e elegancës së Mermereve

Mermeret janë gurë madhështor. Ata shtojnë qëndrueshmëri, bukuri dhe vlerë në shtëpinë tuaj. Të përdorura gjithnjë e më shumë në të gjithë botën, ato jo vetëm që duken të jashtëzakonshme, por gjithashtu kanë forcë të madhe dhe i përshtaten çdo vendi.
Zbuloni gamën e Mermerit

Quarz

PËRMIRËSONI HAPËSIRAT TUAJA BASHKËKOHORE DHE MODERNE ME KUARC

Kuarci është një nga mineralet më të forta në planet, duke e bërë atë një zgjedhje perfekte për hapësirat e ngarkuara të gatimit. Sipërfaqja e saj anti-poroze dhe përzierja unike e bukurisë me pamjen e gurit natyror, e plotësuar me mirëmbajtjen e lehtë, e bën kuarcin të përshtatshëm për çdo mënyrë jetese.
Zbuloni gamën e Kuarcit

Gur Dekorativ

SHKATHTËSIA E MOZAIKUT ME NDJESINË AUTENTIKE TË GURIT

Pllakat e mozaikut prej guri natyror janë perfekte për të krijuar mure me tipare mahnitëse në shtëpinë tuaj. Qoftë një oxhak lukrativ ose një theks delikat në pllakat e murit të banjës apo dhomës tuaj gama jonë e pllakave dekorative dhe mozaike do të kujdeset për të gjitha hapësirat tuaja.
Zbuloni gamën e Gurit Dekorativ

Kuzhina

Veçoritë e produkteve tona janë ideale për kuzhinën tuaj.

Me lehtësinë e mirëmbajtjes dhe rezistencën e tyre ndaj lagështisë dhe nxehtësisë, produktet tona mund të përdoren në dyshemenë tuaj, në muret tuaja si dhe në tavolinat e kuzhinës.

Uniformitet, elegancë, për një moment miqësor në qendër të shtëpisë tuaj.

Zbuloni më shumë

Banjo

Të zbatueshme për hapsirat më të vogla, produktet tona do të sjellin një prekje madhështie në banjën tuaj.

Me një gamë shumë të gjerë për të zgjedhur nga produktet tona, ju mundeni ta dekoroni banjën tuaj duke filluar nga dushet, vaskat, mobiljet, dyshemetë dhe muret tuaja.

Zbuloni më shumë

Dhoma

Pafundësia është nën këmbët tuaja me produktet tona. Secila nga dhomat tuaja bashkohet për të formuar një tërësi.

Me një gamë të gjerë, nga graniti, mermeri, kuarci dhe deri te gurët dekorative, kombinoni estetikën me prakticitetin. Lehtësia e mirëmbajtjes dhe poroziteti i ulët e lejojnë atë të adoptohet nga dhoma e ndenjes deri në dhomën e gjumit.

Zbuloni më shumë

Eksterieri

Pamja juaj e jashtme duhet të pasqyrojë shpirtin e shtëpisë tuaj.

Zgjohuni mbrëmjet tuaja verore pranë ngrohtësisë së produkteve tona.

Rezistenca ndaj motit të keq dhe temperaturave ju lejon të mbuloni fasadat dhe dyshemetë tuaja të jashtme.

Zbuloni më shumë

Prerje dhe formësim

https://rekagranit.com/wp-content/uploads/2022/03/sherbim_prerje.webp

Ne ju ofrojmë shërbimet e prerjes dhe formësimit për t’i bërë pjesët e produkteve sipas nevojave tuaja. Punëtoria jonë është e pajisur me makineri digjitale të gjeneratës së fundit dhe personel të kualifikuar për të përpunuar gurin sipas porosisë.

Mëso më shumë

Transport dhe Montim

https://rekagranit.com/wp-content/uploads/2022/03/sherbim_transport.webp

Të punësuarit tanë profesionist ju asistojnë në zgjedhjen e metodës më të mirë të transpotimit dhe montimit të produkteve tona.

Mëso më shumë

Këshilla profesionale

https://rekagranit.com/wp-content/uploads/2022/03/sherbim_keshilla.webp

Pavarësisht nëse jeni profesionist apo individ, ekspertët tanë do të jenë në gjendje t’u përgjigjen të gjitha pyetjeve dhe kërkesave tuaja për përshtatje, kosto dhe informacion shtesë.

Mëso më shumë
REKA GRANIT Natural Stone

VEÇORITË

Përfitoni nga vetitë e jashtëzakonshme të gurit!

Të garantuara nga vetitë e mirëmbajtjes dhe rezistencës së jashtëzakonshme, produktet tona janë sa rezistente aq edhe estetike.

 

Produktet tona kanë jo vetëm një potencial të madh estetik, por ofrojnë edhe shumë mundësi përdorimi, si në aplikimin e dyshemeve, mureve, mbulimin e mobiljeve, banaket e kuzhinave, tavolinave të punës, shkallëve, …

Zbuloni gamën e produkteve
Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur Lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur
Sipërfaqe kompakte, porozitet shumë i ulët Sipërfaqe kompakte, porozitet shumë i ulët
Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
Rezistent ndaj nxehtësisë Rezistent ndaj nxehtësisë
Rezistent ndaj njollave Rezistent ndaj njollave
E përshtatshme me kontaktin me ushqimin E përshtatshme me kontaktin me ushqimin
Rezistent ndaj produkteve të pastrimit shtëpiak Rezistent ndaj produkteve të pastrimit shtëpiak
Rezistent ndaj ngricave Rezistent ndaj ngricave
Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së Rezistent ndaj lagështirës dhe UV-së
Reka Granit Natural Stone
Reka Granit, specialisti juaj për gur natyral

Me përzgjedhjen tonë, ju do të shërbeheni me gur natyral të kualitetit të lartë, qëndrueshmëri maksimale dhe stil të veçantë, e mbi të gjitha që i reziston kohës.
Tek ne ju do të mund të bëni zgjedhjen e duhur sepse ne ju ofrojmë një koleksion të gjërë të llojeve të Granitit, Mermerit, Quartzit dhe gurëve dekorativ. Janë mbi 100 variante të ndryshme të produkteve, të cilat i ofrojmë vetëm për shijen tuaj.

 

Reka Granit ekziston që prej vitit 2000 ku hapat e parë të biznesit i filloi me 3 punëtor  dhe drejtorin Dervish Hasani. Reka Granit është e përbërë prej një ekipi menaxhues profesional dhe udhëhiqet nga drejtor që me punën e tij ka sjellur gjithmonë sukses. Ky është fakti kryesor i cili ndikoi në rritjen e numrit  të punësuarve deri më 20.

Përpunimi i produkteve, të cilët janë Granitit, Mermerit, Quartzit dhe gurëve dekorativ, përpunohen me  teknologjinë më moderne, por kompania jonë gjithashtu bën edhe importimin e të njejtëve nga vendet europiane.

Te  bashkpunoni me ne, do të thotë se ju mbështeteni në partner të sigurtë, të cilët ju ofrojnë kualitet dhe cilësi. Në ndërmarrjen tonë ajo që do të përfitoni është nderi, suksesi, kualiteti, sinqiriteti  dhe siguria.

 

Mbi të gjitha ne  jemi reciprok në çdo bashkëpunim.

Mëso më shumë